Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen?

Klik op de oranje button en uw afspraak is snel gemaakt!

 

Let op! Lees vóór het maken van een afspraak onderstaand goed door


Als u een afspraak voor Permanente Make-up Eyeliner of Lippen behandeling wilt maken, moet u eerst een afspraak voor een intake inplannen. U dient dus 2 verschillende afspraken te maken op 2 verschillende dagen.

Als er geen bijzonderheden zijn (oude pmu / gezondheid) dan is een intake voor wenkbrauwen niet noodzakelijk.

Als u alleen een vrijblijvend advies / intakegesprek wilt dan hoeft u maar één afspraak te maken. 


Ik zet GEEN volle eyeliners meer. Alleen nog de Infralash (een subtiel lijntje door de wimperrand).


!!!Gebruik je waterproof mascara, wimperserum of wimperextensions? Dan MOET je daar minimaal 6 weken mee gestopt zijn voordat je een eyeliner behandeling mag!!!


Permanente Make-up wat NIET door Beauty Mooi Zo is gezet moet ALTIJD eerst bekeken worden tijdens een intakegesprek of het bijgewerkt kan worden.


Een klein beetje geduld aub : vanwege grote drukte kan het zijn dat u iets langer op uw afspraak moet wachten. Maar voor kwaliteit is het de moeite waard om even geduld te hebben!Beste klanten,

Helaas heb ik het moeilijke maar noodzakelijke besluit moeten nemen om per 1 november de zaak tijdelijk te sluiten vanwege gezondheidsredenen tot tenminste januari.

Ik ben op een punt gekomen waarop ik de keus heb gemaakt om rust te nemen zodat ik weer een vrolijker en energieker mens kan worden zodat ik hierna hopelijk weer met frisse energie aan het werk kan gaan. Maar het allerbelangrijkste; dat ik er voor mijn gezin kan zijn en weer beter in mijn vel zit!

Verder wil ik hier niet op de inhoud ingaan. Maar het was een langdurig persoonlijk proces alvorens ik deze keus heb gemaakt.


De maand oktober zal in het teken staan van lopende zaken afhandelen:

- Nieuwe behandelingen in oktober worden geannuleerd (want ik kan geen nabehandeling meer doen)

- Nabehandelingen die nog moeten gebeuren gaan door! Nabehandelingen (niet jaarlijkse bijwerkingen!) die nu in november gepland staan, zal ik proberen nog in oktober te doen (ik neem contact met je op)

- Jaarlijkse bijwerkingen in oktober gaan nog door!

- Vanaf 1 november zullen ALLE behandelingen geannuleerd worden van de maanden november en december

- Afspraken vanaf januari blijven tot nu toe staan (onder voorbehoud)

- Er kunnen tijdelijk GEEN nieuwe afspraken ingeboekt worden

- Vanaf november gaan de sociale media kanalen op stil, ook whats app en e-mail

- Hars en verf afspraken in oktober gaan nog 1x door


Ik hoop dat 2 maanden rustig aan doen voldoende is om vanaf januari weer aan de slag te kunnen. Hoe en wat weet ik nu natuurlijk nog niet. Gelieve mij hier niet prive over berichten. Via Sociale Media zal ik berichten hoe het zal gaan.

Liefs,

Linda