Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen?

Klik op de oranje button en uw afspraak is snel gemaakt!

 

Let op! Lees vóór het maken van een afspraak onderstaand goed door


Als u een afspraak voor Permanente Make-up Eyeliner of Lippen behandeling wilt maken, moet u eerst een afspraak voor een intake inplannen. U dient dus 2 verschillende afspraken te maken op 2 verschillende dagen.

Als er geen bijzonderheden zijn (oude pmu / gezondheid) dan is een intake voor wenkbrauwen niet noodzakelijk.

Als u alleen een vrijblijvend advies / intakegesprek wilt dan hoeft u maar één afspraak te maken. 


!!!Gebruik je waterproof mascara, wimperserum of wimperextensions? Dan MOET je daar minimaal 6 weken mee gestopt zijn voordat je een eyeliner behandeling mag!!!


Permanente Make-up wat NIET door Beauty Mooi Zo is gezet moet ALTIJD eerst bekeken worden tijdens een intakegesprek of het bijgewerkt kan worden.


Een klein beetje geduld aub : vanwege grote drukte kan het zijn dat u iets langer op uw afspraak moet wachten. Maar voor kwaliteit is het de moeite waard om even geduld te hebben!Gesloten van 24 juli t/m 16 augustus ivm vakantie

 

Heb je in deze periode een vraag? Dan graag deze stellen via de mail info@beautymooizo.nl. Na de vakantie worden de mails beantwoord.


Afspraken kunnen via de website gemaakt worden. Ook een afspraak verzetten kan je zelf via de website doen. In de opmerkingen aangeven dat je de afspraak hebt verzet.


Bedankt voor uw reservering


Graag tot ziens bij

Beauty Mooi Zo