Webshop

Webshop Lin's Kadoshop


Hé hoi!


Leuk dat je wat wil gaan bestellen!

Maar lees nog even het volgende door:


Levertijden:

  • Kant en klare traktaties: ophalen > gelieve minimaal 1 week van te voren bestellen. Opsturen > gelieve 1,5 week van te voren bestellen. Voorkom teleurstelling en probeer a.u.b. op tijd te bestellen.
  • Inpakbenodigdheden (kadozakjes, stickers, lint, kadopapier enz.): maximaal 3 werkdagen. 
  • Kado artikelen, magneten of losse traktatie artikelen: maximaal 3 werkdagen.
  • Stoepkrijt of de verfsetjes (worden door mijzelf gemaakt): i.v.m. de droogtijd gelieve 2 weken van te voren bestellen.

Bij PostNL kunnen er grote vertragingen zijn. Hier heb ik helaas geen invloed op. Hoe vervelend het ook is! Houd hier a.u.b. rekening mee met je bestelling.


Ophalen

Heb je tijdens het bestelproces aangegeven dat je de producten wil ophalen?

Neem dan zélf even contact met mij op om een ophaalafspraak in de plannen: Whats-app: 06-55893044 of via de mail: linskadoshop@gmail.com


- Lin's Kadoshop website / webshop is gekoppeld aan de website van mijn andere bedrijf, Beauty Mooi Zo. Schrik dus niet als je deze naam bijvoorbeeld in je mail of op de factuur ziet staan! Alles komt goed!


- Wil je graag meer producten bestellen dan dat aan voorraad aanwezig is? Stuur gerust een bericht! We kunnen altijd de mogelijkheden bespreken.


- De website en webshop maak ik zelf. Mocht je een foutje tegenkomen, schroom dan niet om mij hiervan op de hoogte te brengen.


- Heb je een vraag of een idee, ik help je graag! Ook dan mag je mij gerust een bericht sturen.


Telefonisch ben ik niet altijd makkelijk te bereiken maar een whats-appje of een mailtje worden altijd binnen 24 uur beantwoord.

Whats-app: 06-55893044

Mail: linskadoshop@gmail.com


Veel shop-plezier en alvast onwijs bedankt!


Liefs,


Linda


Oh ja, mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en andere leuke dingen rondom Lin's Kadoshop? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook. See you there!Selecteer een categorie, zo kom je het snelst bij waar je wezen wil...

Maar lekker vrij rondneuzen mag natuurlijk ook!