Over ons

Beauty Mooi Zo


Beauty Mooi Zo staat voor secuur werken, perfectie, klantgericht en vooral mooi!

Vandaar de naam “Mooi Zo”.

Beauty Mooi Zo is opgericht door Linda Meijering – Borneman. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Hardenberg aan de Woerte. Hier is ook de salon gevestigd.

Na jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest, ben ik op zoek gegaan naar een andere branche om mij in te gaan ontwikkelen. Dit is de beautybranche geworden.

Permanente Make-up is mijn grote passie geworden. Door middel van verschillende opleidingen en Masterclasses heb ik mij kunnen ontwikkelen en heb ik Beauty Mooi Zo op kunnen richten. Iets waar ik erg trots op ben!

Sinds 1 oktober is Talitha Kruitbosch het team komen versterken. Naast mijn baan bij de Livera, werk ik de maandag en dinsdag als Brow- & Wimperspecialist bij Beauty Mooi Zo. Ik heb verschillende trainingen gevolgd en werk met veel passie als specialist.


 

Neem gerust contact met ons op. Wij sta graag voor u klaar.

 

Behandelingen bij Linda

De Woerte 1

7772 JN  Hardenberg

Telefoon: 06-55893044

Mail: Info@beautymooizo.nl


&


Behandelingen bij Talitha & Trainingen

Lage Gaardenstraat 98

7772 CH Hardenberg

 

KVK:67361455

I-BAN: NL02RAB0317619535

BTW: NL001583531B19

 

U kunt bij Beauty Mooi Zo terecht voor:

 

  • Permanente make-up behandeling (brows, lips & eyes)
  • 12 daagse All Round Basis Opleiding Permanente Make-up
  • 5 daagse Basis Training Ombre - Shadow Brows
  • 3 daagse Basis Eyeliner Training
  • Prive en groep Masterclass:  Designed Eyeliner, Infralash, Shadow Brows
  • Brow Styling (harsen/verven)
  • Henna Brows
  • Wimperextensions
  • Cosmetisch Arts

Permanente make-up Specialist


De opleiding tot permanent make-up specialist heb ik gevolgd bij Art of Beauty. Ik ben in het bezit van verschillende certificaten. Ook ben ik GGD gecertificeerd.

Tijdens de opleiding heb ik geleerd om door middel van verschillende technieken permanente make-up aan te brengen als wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Ik ben een All-round PMU specialist.

Verder blijf ik mij specialiseren door het volgen van verschillende Masterclasses en blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends.

Permanent Make-up is mijn grote passie geworden. Het is een vakmanschap waarbij precisie, kennis en kwaliteit van groot belang zijn. Speerpunten die ik bij iedere klant nastreef.


Ik heb zelf ook permanente wenkbrauwen en eyeliners en geniet iedere dag van het gemak wat permanente make-up met zich mee brengt.

Daarnaast vind ik het een fantastisch vak en vind ik het een eer om andere mensen mooi te mogen maken.