Over mij

Beauty Mooi Zo


Beauty Mooi Zo staat voor secuur werken, perfectie, klantgericht en vooral mooi!

Vandaar de naam “Mooi Zo”.

Beauty Mooi Zo is opgericht door Linda Meijering – Borneman. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Hardenberg.

Na het afronden van mijn HBO Pedaggiek opleiding ben ik verscheidene jaren in de jeugdhulpverlening werkzaam geweest. Hier kon ik mijn draai niet in vinden en ben ik op zoek gegaan naar een andere branche om mij in te gaan ontwikkelen.

Dit is de Permanente Make-up branche geworden.


Permanente Make-up is mijn grote passie geworden. Door middel van verschillende trainingen, Masterclasses, keihard werken en met onwijs veel passie voor mijn vak, heb ik mij kunnen ontwikkelen en heb ik Beauty Mooi Zo op kunnen richten. Iets waar ik erg trots op ben!

Linda Meijering

'Uw Permanente Make-up Specialist'


de Woerte 1

7772 JN HARDENBERG


Whats app: 06-55893044

Mail: info@beautymooizo.nl

KvK: 67361455


Je kan bij mij terecht voor:

- Permanente Make-up behandelingen

- Wenkbrauwen harsen en/of verven

- Cosmetisch arts Deborah Kuster


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Lin's Snoep

Snoepgeschenken & Traktaties

dit bedrijf run ik naast Beauty Mooi Zo.

Bekijk de pagina van Snoeptastisch via deze site onder het tabblad Lin's Snoep.

Permanente make-up Specialist


De opleiding tot permanent make-up specialist heb ik gevolgd bij Art of Beauty. Ik ben in het bezit van verschillende certificaten. Ook ben ik GGD gecertificeerd.

Tijdens de opleiding heb ik geleerd om door middel van verschillende technieken permanente make-up aan te brengen als wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Ik ben een All-round PMU specialist.

Verder blijf ik mij specialiseren door het volgen van verschillende Masterclasses en blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends.

Permanent Make-up is mijn grote passie geworden. Het is een vakmanschap waarbij precisie, kennis en kwaliteit van groot belang zijn. Speerpunten die ik bij iedere klant nastreef.


Ik heb zelf ook permanente wenkbrauwen en eyeliners en geniet iedere dag van het gemak wat permanente make-up met zich mee brengt. Daarnaast vind ik het een fantastisch vak en vind ik het een eer om andere mensen mooi te mogen maken.