Cosmetisch Arts

Cosmetisch Arts Drs. Deborah Kuster


 Deborah Kuster: "Ik ben deskundig, sta voor kwaliteit en streef naar perfectionisme. Ik heb een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten. Less is more is mijn adagium. Dit zie je ook terug in mijn logo. Slechts enkele lijnen zorgen al voor een prachtig silhouet. Zo behandel ik jouw gezicht ook. Een kleine aanpassing geeft vaak prachtige resultaten". Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op https://fienouk.nl

Per november 2021 is cosmetisch arts Drs. Deborah Kuster van Fienouk Aesthetics ons team komen versterken.


Met Deborah verbreden wij ons behandelaanbod. Zij biedt verschillende behandeling aan, waaronder de huidverbeteringsbehandeling met Profhilo® en verschillende botox- en fillerbehandelingen.


Deborah heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten. Door de juiste huidverzorging en gebruik van A-merk botox en fillers, streeft zij naar een mooi natuurlijk resultaat passend bij de leeftijd zonder de grenzen van schoonheid te overschrijden.


Bij Deborah kan je o.a. terecht voor:

- Botox

- Fillers

- Plasmalift

- Profillo

LESS IS MORE · LESS IS NATURAL · LESS IS BEAUTIFUL.


Dit is waar Deborah voor staat. Een behandeling waarbij het eindresultaat natuurlijk blijft. Door het accentueren van kleine details zie je er frisser uit zonder gelijk een compleet veranderd uiterlijk te hebben. Je bent namelijk al mooi van jezelf en dat wil je - soms met een klein beetje hulp - natuurlijk zo houden!

Profhilo is één van de behandelingen die te boeken zijn bij Deborah. Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan, maar een 'echte' filler (nog) niet ziet zitten, is Profhilo® een alternatief dat zorgt voor een natuurlijk huidverjongend effect.


Lees hier wat het is en hoe het werkt: https://fienouk.nl/profhilo/.


  • 15 mei
  • 5 juni
  • 3 juli
  • 31 juli
  • 4 september

is Deborah aanwezig voor verschillende behandelingen.


Afspraken zijn online in te boeken via de website https://fienouk.nl

(locatie Beauty Mooi Zo)